Qui som

L’Associació Cultural Sincronies, és una entitat sense ànim de lucre dedicada a promoure el viure,  conèixer i entendre les arts escèniques en especial la música així com fer d’esta una eina de creixement interior per a desenvolupar el potencial humà.

La seua primera finalitat és promoure, fomentar i difundir les arts escèniques , en especial la música, entre els seus socis i simpatitzants, i així ho demostra els més de 80 concerts organitzats en diferents poblacions de la província de València i en particular al Camp de Túria des de 2013.

Diferents tipus de música, tant clàssica com músiques del món, jazz, han passat més de 100 músics per els concerts, apropant la música al públic. Cal destacar l’organització en col.laboració amb l’Ajuntament d’Olocau del Festival En viu de músiques del món tots els estius des de 2015.

Fem possible que grups de música, artistes escènics, docents de música i musicoterapeutes tinguen cobertura jurídica i puguen fer tallers, classes, activitats i concerts per tant que siguen una realitat.

Fem possible la gestió cultural dels grups dels nostres associats.

Fem possible el Festival En Viu al poble d’Olocau, una zona rural amb fam de música.

Fem possible la divulgació de la música, les arts escèniques i la cultura.