Festival En Viu

Quina alegría tindre aquest Festival de música a l’estiu, quan tot el món viu! Gràcies al recolçament de Exc. Ajuntament de la Vil.la d’Olocau, un any més celebrarem el Festival En Viu de músiques del món.

Ja està en marxa la Quarta edició del Festival En Viu  a la Plaça Major del poble d’Olocau, ja hem confirmat els artístes i estem preparant tots els detalls. Molts són els col.laboradors, com l’Agrupació musical la Melodia, Dones d’Olocau, La Taska Maber, Consolat de Mar de Benaguasil, Associació Olocau Viu, també contem amb el recolçament del Exc. Ajuntament de la vil.la d’Olocau i de la DIputació de València, esperem que vos agrade tot el que estem preparant!

Olocau, també conegut com a Olocau de Carraixet, és un municipi del País Valencià que es troba a la comarca del Camp de Túria. El topònim Olocau provindria del mot àrab Olquba o al – Uqab , “castell de l’àguila” o “penya gran”. La penya roja, és la característica principal del paisatge, un municipi situat en el vessant meridional de la Serra Calderona.

En aquesta localitat entre altres festes es celebra Iberfesta al Juny en homenatge a les seues arrels, revivint la història del seu poblat íber “El puntal dels Llops”, que és una de les rutes per a caminar en l’entorn del Parc Natural.

S’accedeix a aquesta localitat, des de València, a través de la CV-35 direcció a Lliría i prenent després la CV-25. El seu altre accés fonamental és la carretera CV-333 que uneix Olocau i la veïna Bétera. Aquest xicotet poble del Camp del Túria limita amb la Pobla de Vallbona, Llíria, Marines, Gàtova i Serra, alguns d’ells també situats dins del Parc Natural de la Serra Calderona. Més a Turisme Olocau.

 

El Festival En viu! naix de voler ampliar l’oferta cultural al poble d’Olocau, donar propostes musicals a les zones rurals, i crear oportunitats als artístes, intercanvis culturals, i generar activitats lúdiques i culturals a pobles del interior de València . Vam començar amb un format senzill: quatre concerts els divendres de Juliol a la Plaça Major del poble, i ja van sis anys. El públic gaudix cada any de diverses propostes musicals, creantse un bonic i familiar ambient que viu amb música les nits d’Estiu.

 

Per a saber més pots anar a la nova web del Festival En Viu 2018